Har I svært ved at finde informationer om brand, redning, evakuering eller forebyggelse? Kunne I tænke jer, at have adgang til vejledninger, instrukser, vidoer og meget mere, som er samlet et sted?

Så er Forebyggelsesportalen noget for jer.

Det får I:

Vidensbanken

I vidensbanken er der adgang til relevante vejledninger og informationer, samt instruktionsvideoer i emner inden for forebyggelse, brand og evakuering. Der er adgang til materiale, som kan anvendes til gennemgang af brand- og evakueringsinstruks med medarbejdere, gode råd om afholdelse af evakueringsøvelser og videoer om brug af mindre slukningsmidler og meget mere.

Der kommer løbende nyt materiale til og materialet vil være opdateret og revideret, så I altid har adgang til de nyeste retningslinjer, viden og metoder i forhold til forbyggelse, brand og evakuering.

Relevante nyheder og informationer direkte til jer

På portalen kommer der nyheder med jævne mellemrum som også udsendes på mail jer. Det kan være nyheder og informationer som er relevante i den tid de udsendes eller det kan være af mere generel karakter. I vil f.eks. modtage en mail i november med gode råd til brug af adventkranse, levende lys og julepynt. Du kan forvente, at der kommer nyheder mellem 5 og 10 gange årligt og du kan til hver en tid fravælge at modtage nyhederne på mail.

Dokumentarkiv

Få jeres eget online dokumentarkiv til jeres sikkerhedsplaner, beredskabsplaner, instrukser og meget mere. I kan uploade alle de dokumenter som I ønsker.

Adgang til flere brugere

I kan oprette flere brugere til siden, som får adgang til vidensbank, nyheder og dokumentarkiv.

 

Vil I have adgang til portalen? Så kontakt os for at høre nærmere om priser og muligheder.

OBS: I forbindelse med udarbejdelse af Beredskabsplan indgår 1 års abonnement til Forebyggelsesportalen.