Instruktionsvideo giver overblik

Med en skræddersyet instruktionsvideo til din virksomhed, kan dine ansatte få tydelige og overskuelige instrukser i hvordan brand, evakuering eller forbyggende tiltag håndteres.

For langt de fleste, er det lettere at få anvist og forklaret en kompleks situation, end blot at læse om den på skrift. Hermed ikke sagt at et skriftligt notat ikke har sin berettigelse, der kan nemlig være detaljer der skal huskes, mindes om og synliggøres, hvilket gør et skriftligt notat brugbart. Men en instruktionsvideo har den fordel, at alle instrukser er visualiseret, så alle ved præcis hvor, hvordan og hvornår en instruktion finder sted, de behøver derfor ikke forstille sig detaljerne for øvelsen, men kan bruge energien på at forstå og huske den.

Det får I:

Instruktionsvideo

En instruktionsvideo varer ca. 4 minutter og kan anvendes til en fælles gennemgang for dit personale inden en øvelse, eller stå alene uden en øvelse, det afhænger af emnet for instruktionen. Videoen kan anvendes gentagne gange, så længe den er tidsvarene og opfylder alle tekniske krav. Med en instruktionsviseo sikrer I jer, at jeres personalers viden om instrukserne hele tiden er up to date på trods af udskiftning eller omrokeringer af personaler.

En instruktionsvideo har især sin berettigelse på kontorer, hvor der udløses forskellige signaler til forskellige hændelser. Eller for børnehaver, skoler og bosteder, hvor det er personalet der skal forestå evakueringen og guide borgere ud. Den kan ligeledes være gavnlig for virksomheder, som har kritiske processer eller funktioner, hvilke ikke kan forlades ved en brand og derfor gør evakueringen kompleks.

Ønsker du at sikre dig, at dine ansatte har forstået og evalueret instruktionsvideoen, så er det muligt, at tilkøbe E-learning. Læs mere under ydelser om E-learning.

Er du i tvivl om en instruktionsvideo er noget for din virksomhed eller ønsker du blot, at høre mere om priser så kontakt os via kontaktformularen.